میکروپلاستیکها را میتوان تقریباً هرجایی پیدا کرد و تاکنون پژوهشهای زیادی نشان دادهاند این ذرات مضر به بدن ما نفوذ کردهاند. اکنون محققان در پژوهش شگفتانگیز دریافتند میلیاردها میکروپلاستیک از طریق چایهای کیسهای وارد بدن ما میشود.
براساس گزارش ScienceAlert، پژوهش محققان دانشگاه خودگردان بارسلونا (UAB) در اسپانیا نشان میدهد کیسههای چای میتوانند میلیاردها ذره میکرو و نانوپلاستیک (MNPL) را در هر میلیمتر آبی که در آن غوطهور میشوند، آزاد کنند. شاید این ارقام خیلی زیاد به نظر برسند اما تحقیقات قبلی نیز نشان داده بودند وقتی ظروف غذا را در مایکروویو گرم میکنیم، همین مقدار MNPL پخش میشود.
میکروپلاستیک در چای کیسهای
محققان در پژوهش جدید خود میخواستند میزان دقیق نانوپلاستیکها را در 3 نوع چای کیسهای موجود در بازار محاسبه کنند. آنها با استفاده از تکنیکهای لیزری تصاویر بسیار دقیقی از مشخصات شیمیایی و فیزیکی ذرات منتشرشده از کیسههای چای به دست آوردند.